De nieuwe richtlijnen, uurroosters en afspraken zijn klaar.
U kan deze op de corona-update pagina bekijken.

29 juli 2020

Mededeling naar aanleiding van verstrenging van de Corona maatregelen vanuit de overkoepelend organisatie KKUSH en de overheid:


Vanaf heden is het voor alle aanwezigen (toeschouwers en deelnemers) die het grondgebied van VZW De Dappere Vriend betreden, verplicht om hun contactgegevens achter te laten. Deze gegevens worden zoals voorgeschreven door de provincie Antwerpen, 4 weken bewaard en nadien vernietigd.
De deelnemers aan het lesgebeuren, geven hun gegevens bij de start van de les aan de instructeur door. Alle anderen dienen in de kantine het desbetreffende formulier op te halen en in te vullen. Je laat het formulier achter in het daarvoor voorziene bakje
Mondmaskers zijn verplicht voor alle personen zowel OP als NAAST het terrein. Wie het document graag thuis al invult kan het downloaden en afprinten.

(Op het formulier staat 1 per tafel, er werd ons voorgeschreven de gegevens van Iedereen op te vragen, dus invullen 1 per persoon.)

24 juli 2020

UPDATE: U DIENT VANAF ZATERDAG EEN MONDMASKER TE DRAGEN LANGS HET TERREIN EN IN DE KANTINE. DEZE REGELS GELDEN VOOR IEDEREEN (-12 j) . Verplaatst u zich van auto naar terrein dan draagt u dus een mondmasker, komt u kijken, draagt u een mondmasker. Gaat u wat drinken in de de kantine dan dient u zich te houden aan de geldende horeca regels.
LET OP! ook de contact gegevens zullen worden genoteerd van IEDEREEN die zich op het terrein begeeft, zoals opgelegd door de overkoepelende organisaties. Meer info: http://www.kkush.be/nl/nieuws
De lokale politiediensten hebben algemeen bekend gemaakt dat ze extra zullen controleren, maar hou het vooral veilig voor jezelf, anderen en voor onze medewerkers.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .