UPDATE VRIJDAG 26 MAART 2021

Woensdag werden we terug naar de tekentafel gestuurd. Want de geplande uitbreidingen, passen niet meer in de opnieuw gewijzigde voorschriften. We kunnen ook niet gewoon blijven doorgaan als voordien, want sommige duo’s zijn echt klaar voor een nieuwe uitdaging en er zijn heel wat nieuwe inschrijvingen.

Na een kort overleg was het duidelijk, de instructeurs willen zo min mogelijk beknoppen in trainingsmomenten en iedereen de kans geven om de lessen bij te wonen. Daarom hebben we ervoor gekozen de lesuren op zondag met één uur te vervroegen en ook op woensdag starten we een half uurtje vroeger, om iedereen een plaats te kunnen bieden. Deze wijzigingen gaan in vanaf zondag 28 maart 2021.

De groepen zijn weer ingedeeld in drie geleiders en één instructeur, in totaal zijn dat éénentwintig klasgroepen die we wekelijks voorzien van een half uurtje les (sommige groepen 2 maal, anderen slechts 1 keer). We hebben u ingedeeld in een groep, rekeninghoudend met uw aanwezigheden de voorbije weken en eventuele voorkeuren die u bij inschrijving meldde.

Er mag niet worden gewisseld worden van groepen, omdat elke groep een trainingsbubbel vormt. Dit zal een extra uitdaging vormen, vooral ook bij afwezigheden van één van onze instructeurs.

Met wat geluk zijn deze regels 4 weken geldend en kunnen we daarna weer naar de groepen van 10 personen.

Een e-mail met lesuren en pleinen werd verstuurd naar jullie adressen. Gelieve deze te raadplegen. (check ook even de spambox.)

Hartelijk dank voor jullie begrip en goede moed.

Webadmin Claire

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .