CORONA UPDATE

Algemeen gelden er volgende zaken:


UPDATE: U DIENT VANAF ZATERDAG EEN MONDMASKER TE DRAGEN LANGS HET TERREIN EN IN DE KANTINE. DEZE REGELS GELDEN VOOR IEDEREEN (-12 j) . Verplaatst u zich van auto naar terrein dan draagt u dus een mondmasker, komt u kijken, draagt u een mondmasker. Gaat u wat drinken in de de kantine dan dient u zich te houden aan de geldende horeca regels.
LET OP! ook de contact gegevens zullen worden genoteerd van IEDEREEN die zich op het terrein begeeft, zoals opgelegd door de overkoepelende organisaties. Meer info: http://www.kkush.be/nl/nieuws
De lokale politiediensten hebben algemeen bekend gemaakt dat ze extra zullen controleren, maar hou het vooral veilig voor jezelf, anderen en voor onze medewerkers.

We herhalen nog graag even onze richtlijnen. Probeer voor elkaar en jezelf te zorgen door deze goed na te leven.


● Kom op tijd. (Ben je te vroeg, blijf dan in de wagen)
● Draag bij het verlaten van de wagen een mondmasker. Deze zijn door onze overkoepelende organisatie, verplicht voor iedereen die zich op de club begeeft en ouder is dan twaalf jaar. Dus ook bezoekers. ● Bezoekers die komen kijken dienen te zitten op een bank of stoel en de afstandsregels in acht te houden.
● Wie zich op de club begeeft dient zijn naam en telefoonnummer op te geven, voorgeschreven door de federale overheid. Deze gegevens worden 2 weken bijgehouden en enkel gebruikt indien deze door de gepaste instanties worden opgevraagd.
● Bij aankomst met de wagen dient u zich correct te parkeren. Daarbij is het belangrijk om extra afstand te houden en recht te parkeren.
● Enkel instructeurs met handschoenen aan, mogen de poortjes openen en ook sluiten. De geleiders mogen hier niet aankomen!
● Breng je eigen materiaal mee, uitlenen van poepzakjes, speeltjes of beloningen zijn niet toegestaan.
● Tijdens sommige oefeningen, kan het zijn dat u dient gebruik te maken van mondmasker en handschoenen, die heeft u altijd bij zich! De instructeur zal u hiervan verder op de hoogte stellen, indien u hiervan gebruik dient te maken.
● Tijdens de lessen dient u zich aan de afstandsregels te houden.

OPGELET LESUREN WIJZIGING: